Prāta līdzīga sistēma izmanto satricinājumu, lai atšķirtu pieprasījumu

Neizkārtota sistēma, kas ir piemērota pieprasīto piemēru identificēšanai: tas izklausās pretrunīgi,

lai arī tas atspoguļo prāta darbības veidu. Tventas universitātes zinātnieki ir izveidojuši tādu prāta atdzīvinātu sistēmu, kas ir atkarīga no silīcija jauninājumiem, ko var izmantot istabas temperatūrā. Tas izmanto materiālu īpašības, no kurām elektroniskie iniciatori parasti dod priekšroku, lai nepieļautu. Sakarā ar “lēciena vadītspēju” ietvars virzās uz atbildi, neizmantojot iepriekš izveidotus komponentus. Zinātnieki savu darbu dabā izplata 2020. gada 15. janvārī.
Smadzenes patiesi lietpratīgi uztver dizainu. Cilvēka radītā spriešana var atkal un atkal uzlaboties, tomēr tas papildina vērtību: Tas prasa milzīgu reģistrācijas jaudu, kamēr prāts tērē tikai 20 vatus.
Pusvadītāju bizness šobrīd apgūst jaunas datoru struktūras procedūras, kuras virza smadzeņu darbs, līdzīgi kā Intel Loihi procesors, kuram ir neironi un neirotransmiteri. Jebkurā gadījumā uzdošanās par vienu neironu prasa ļoti daudz tranzistoru – un prātam ir vairāki miljardi neironu. Pazemināšana ir viens no veidiem, kā tikt galā ar šo mērogu, tomēr jaunievedums nonāk fiziskās ieslodzījuma vietās. Jaunā pārblīvētā palīgvielu daļiņa, kas pašlaik tiek ieviesta dabā, ir alternatīva metodika: tā neizmanto iepriekš izveidotus neironus vai citu aparatūru, tomēr izmanto materiāla īpašības, lai attīstītu atbildi. Šī ārkārtīgi nepamatotā metodika ir dzīvotspējīga un neaizņem daudz virsmas.
Atlekšana
Aparatūrā dopings ir ievērojama metode, lai ietekmētu tranzistoru īpašības, mērķtiecīgi ievedot piesārņojošās ietekmes silīcija dārgakmens fiksācijā, kas ir pietiekami augsta, lai sasniegtu ideālu triecienu. Šajā situācijā, izmantojot daudz zemāku bora konverģenci, rodas sistēma, no kuras ķēdes modeļi vēlas izvairīties.
Faktiski tā ir sistēma, kurā darbojas sajauktā sistēma. Pašreizējā vadītspēja notiek, elektroniem lecot, sākot ar vienu bora molekulu, tad nākamajai. Šī “veselīgā vadīšana” it kā ir līdzvērtīga neironiem, kuri meklē saskaņotus centienus ar dažādiem neironiem, lai izdarītu pasūtījumu. Piemēram, sistēma tiek barota ar 16 pamata četrciparu dizainparaugiem. Katrs piemērs rada alternatīvu ienesīguma signālu. Ņemot vērā šos 16 kā priekšnoteikumu, ir iedomājams uztvert datu bāzi, kurā, piemēram, ir rakstīti ar roku burti ar augstu precizitāti un ātrumu. Pašlaik tā pamatdaļa ir 300 nanometri, tai ir aptuveni 100 bora daļiņas un tās intensitāte ir aptuveni 1 mikrovats.
Turpmākajos ietvaros, kuros tiek izmantota šāda veida sistēma, dizaina atzīšanai jābūt iespējamai vietējā līmenī, neizmantojot nepieejamu figūru veidošanas jaudu. Piemēram, braucot pašpārvaldes kārtībā, daudzām izvēles iespējām jābūt atkarīgām no atzīšanas. Tas ietver vai nu modernu instalētu personālo datoru sistēmu, vai arī lielu joslas platuma saraksti ar mākoni, domājams, pat abus. Jaunajā prātā motivētajā metodikā būtu mazāk informācijas par transportlīdzekļiem, tāpēc transportlīdzekļu ražošanas nozari šobrīd iedvesmo jaunā UT pieeja. Šāda veida reģistrāciju, ko sauc par “malas attēlošanu”, tāpat var izmantot, piemēram, sejas atpazīšanai.
Papīrs “Pasūtījums ar pārblīvētām palīgvielām, kas sakārtotas silikonā” tiek izplatīts dabā. Līdzīgā izdevumā ir saistīts audits ar nosaukumu “AI ķēžu uzlabošana.

No comments:

Powered by Blogger.